Wie

Wie

Fenneke Voorsluis

Ik ben Fenneke Voorsluis, kunstenaar, cultureel ondernemer en oprichter van De Huiskamer en geboren verwonderaar. Ik kijk nieuwsgierig om me heen, plots blijft mijn blik hangen, mijn hoofd valt stil, ik verwonder me over wat ik zie, speel met het beeld, trek het los van de context.
Deze verwondermomenten verzamel ik, geef ze een nieuwe vorm, transformeer ze en deel ze.
Mijn hele leven al maak ik deze beweging. Het is mijn levensbeweging.
Ze uit zich in mijn kunst en in de belevingen en workshops die ik ontwikkel en aanbied in De Huiskamer. Als je goed kijkt ben je verwondert.

Juist de dagelijkse dingen die je al duizend maal gezien hebt, verdienen jouw frisse blik. Behoud je verwondering en onbevangenheid en houdt contact met jouw authenticiteit en creatieve groei. Dan blijf je je hele leven lang wendbaar en voel je meer vrijheid. Ik nodig jou uit in De Huiskamer om jezelf en jouw omgeving op een nieuwe manier te leren zien.

 

Hayo Heeroma                                                                                              

In mijn vak als headhunter ben ik gespecialiseerd in het koppelen van mens en bedrijf op basis van kernwaarden en kernkwaliteiten. Ik ben een geboren sprokkelaar. Ik vind spullen, ontmoet mensen, kom in onverwachte situaties. En dan ga ik verbinden, koppelen en vaar ik volledig op mijn intuïtie. Dat wat ik verbind aan sprokkels zaai ik in een passende omgeving en daar laat ik het tot bloei komen. De Huiskamer zou nooit gekomen zijn waar het nu staat, zonder de ontmoeting tussen Francis en Fenneke. Een vaag onderbuik gevoel bracht mij tot het kopen van een boekje over veranderkracht en een klein voetnootje trok mijn aandacht. De voetnoot bleek te gaan over de lemniscaat academie van Francis Gastmans. En zonder reden voelde ik dat het raak was. Deze man moest ik ontmoeten en heb hem zo aan Fenneke gekoppeld.

Ik voel aan wat er nodig is om iemand een zetje in de juiste richting te geven en weet intuïtief wat er nodig is in een bepaalde situatie. Daar ligt mijn kracht en dat is mijn talent. Ik voorzie mijn omgeving van kleine en grote sprokkels die ik vind en waarvan ik zeker weet dat het de ander dient in dat wat er nu speelt. Dit is mijn levensbeweging en die geef ik vorm samen met Fenneke vanuit De Huiskamer.

Al enthousiast? Ik wel. Wil je hier meer over weten? Of samen op zoek naar jouw kernwaarden en kernkwaliteiten? Neem contact met me op via huiskamer.lemniscaat@gmail.com